Latviešu dziedātāja Aija Andrejeva piedzīvojusi vienu no savas dzīves lielākajiem sapņiem

Foto – ekrānuzņēmums

Latviešu talantīgā dziedātāja Aija Andrejeva piedzīvojusi savu kvēlāko sapni. To piepildīt nebūs nebija viegli, tomēr, pateicoties citu palīdzībai, viņai viss ir izdevies.

Sociālajā vietnē “Instagram” dziedātāja jautā: “Cik ilgs laiks nepieciešams, lai sapni pārvērstu par īstenību? Vesels gads! Tieši tik ilgu laiku tas prasīja – no idejas, soli pa solim…”

Pagājušās nedēļas izskaņā, sestdien, 19.oktobrī Liepājas Olimpiskajā centrā izskanēja Aijas Andrejevas lielkoncerts, kas vienlaikus bija jubilejas koncerts, jo dziedātāja uz skatuves aizvadījusi tieši 20 gadus. Koncertā piedzīvoti patiešām maģiski brīži.

Foto – ekrānuzņēmums

Koncertu Liepājā iesāka dziedātāja Kato, pēc tam uzstājās jaunā māksliniece no “X Faktora” Emilija, bet pati Aija uz skatuves kāpa simfoniskā orķestra “Baltic Groove orchestra” pavadībā. Koncertā bija arī daži ļoti īpaši viesi un Aijai tuvi cilvēki – viņas draudzene, dziedātāja Olga Rajecka, Uldis Marhilēvičs, Agnese Rakovska, Goran Gora, viņas mīļotais vīrs Jānis Aišpurs un daudzi citi.

Tas bija neaizmirstami un uz mūžīgiem laikiem kļūs par daļu no manis. Šīs spraigās, karstās trīs stundas. Un jūs, mani mīļie klausītāji, kopā ar mani. Tik daudz mīlestības, tik daudz enerģijas. Man šķita, ka mēs varētu tā turpināt mūžīgi. Vēl mazliet lidinos mākoņos, jo tās mīlestības patiešām ir pārsteidzoši daudz – dziedātāja pateicās saviem klausītājiem par saņemtajām emocijām.

Lasi vēl: Latviešu iemīļotais komponists Raimonds Pauls pēc jauno talantu dziedāšanas izmisumā saķer galvu (video)

 

Foto – ekrānuzņēmums

Aija Andrejeva savu dziedātājas karjeru sāka vairāk nekā pirms 20 gadiem, kad piedalījās TV realitātes šovā “Talantu fabrika”. Viņas tēvs bija slavenais grupas “Opus Pro” solists Alex, īstajā vārdā, Oļega Andrejevs, kurš negaidīti mūžībā devās 2021.gada decembrī.

 

Leave a Comment